Kader mahkûmlarının spor tutkusu

“Tutuklu ve Hükümlülere Yönelik Voleybol Kursu” heyecanı:
Karacabey Kaymakamlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nın desteklediği, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün birlikte yürüttükleri “Tutuklu ve Hükümlülere Yönelik Voleybol Kursu” sona erdi.
            11 Mayıs’ta başlayan, Sorumlu İnfaz Koruma Memuru Yaşar Avcı’nın büyük gayret gösterdiği kurs bitiminde “Koğuşlar Arası Çift Devreli Voleybol Turnuvası” yapıldı.
            4 koğuştan 4 takımın mücadele ettiği turnuva sonunda 1.koğuş birinci, 2. koğuş ikinci, 3. koğuşta üçüncü oldu. En centilmen takım ise 4. koğuş seçildi.
            Karşılaşmaların ardından ödül törenine geçildi. HEM Müdürü İbrahim Çalı en centilmen takım 4. koğuşa kupasını takdim ederken, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit üçüncüye, Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil ikinci ve Kaymakam Dursun Balaban da ‘Şampiyon’ olan takım 1. koğuşa kupasını verdi.
            Kupa töreninde konuşan Kaymakam Balaban, “Hürriyetin değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Düzenlenen etkinlikte emeği geçen Gençlik Spor İl ve İlçe Müdürlükleri’ne, Halk Eğitimi Merkezi’ne, Ceza İnfaz Kurumu İdaresi’ne teşekkür ediyorum. Bundan sonra düzenlenecek her türlü etkinlere destek sözü veriyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.