İstikrarsız gidiyoruz!

Gençler Mudanya’ya da  Karaca “Bay” geçiyor:
Süper Amatör Lig’de aldığı istikrarsız sonuçlarla taraftarlarını üzen temsilcilerimizden Gençlerbirliği bugün saat 13.00’te Mudanyaspor’la deplasmanda karşılaşırken, Karacabeyspor ise haftayı “Bay” geçecek.
            A Grubu’nda 7 puanla 13. sırada bulunan Gençlerbirliği, 6. sıradaki Mudanya deplasmanından iyi sonuçla dönmeyi planlıyor. Özellikle zorlu deplasmanlarda aldığı puanlarla dikkat çeken Gençlerbirliği, bu başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyor.
            Şu ana kadar oynadığı 10 karşılaşmanın ikisini kazanan ve birinde berabere kalan Gençlerbirliği, 7 maçı kaybetti. Üst sıraları hedefleyen Mudanyaspor ise dış sahalarda daha başarılı olduğu gözlendi. Evinde oynadığı 4 maçta yalnızca Demirtaş’a yenilen Mudanyaspor, 2 galibiyet ve bir beraberlikle 7 puan topladı. Deplasmanlardan 10 puan çıkartan Mudanya, son maçında Emniyetspor’a 3-0 kaybetti.
            B Grubu’nda yer alan diğer bir temsilcimiz Karacabeyspor ise, bu hafta dinleniyor. Grupta 13 takımın yer alması nedeniyle, her hafta bir takım, “Bay” geçiyor. Karacabeyspor önümüzdeki hafta Yavuzselim deplasmanına gidecek.
            Oynadığı 10 maçta 10 puan toplayan mavi siyahlılar, alt sıralara doğru hızla iniyor. Zorlu ve kritik karşılaşmalardan puanlar çıkartan Karaca, aynı başarıyı zayıf rakiplerinde yakalamadı. Şu ana kadar yalnızca 2 kez kazanan Karaca, 4 beraberlik ve 4 de yenilgi aldı.
            Süper Amatör Lig A ve B Grupları’nda oluşan puan durumu ile bu haftanın maç programı şu şekilde oluştu;

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.