İşte şimdi gül oldunuz!

Minik şairler, büyük esere imza attı:
Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu 5/A Sınıfı öğrencilerinin şiirlerinden oluşan  “İşte şimdi gül oldunuz” isimli kitap, şiir severlerin beğenisine sunuldu.
Kaymakamlıktan alınan izinle çıkartılan şiir kitabının tüm gelirleri Mehmetçik Vakfına bağışlanacak.
            Örnek bir çalışmaya imza atan minik şairler, Sınıf Öğretmeni Şennur Meşe ile birlikte hazırladıkları şiir kitabını İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan ve Kaymakam Dursun Balaban’a hediye etti.
            Minik şairler, öncelikle Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan’ı makamında ziyaret ederek, kendi şiirlerinden oluşan kitap hakkında bilgi verdi. Turhan, şehitler adına düzenlenen anlamlı eserin oluşumunda emeği bulunanlara teşekkür ederek, öğrencilere yaprak testi dağıttı.
            Ardından Kaymakamlığı ziyaret eden minik şairler, ilk bağışı Kaymakam Dursun Balaban’dan almanın heyecanını yaşadı.
            Balaban, “Ufak kalplerinizle büyük bir esere imza attınız. Özellikle önemli değerlere sahip çıkmanız oldukça gurur verici. Kanını bu vatan uğruna döken şehitlerimizi onurlandırmış oldunuz. Sizler böyle duyarlı davranmaya devam ettiğiniz sürece ülke olarak geleceğimiz daha aydınlık olacaktır. Bizlere düşen görev ise desteklemek ve takdir etmektir.” dedi.
            Sınıf Öğretmeni Şennur Meşe, şiir kitabını okul bünyesinde düşünmeyerek dışarıda da satışını yapıp daha fazla bağış toplamak istediklerini belirtti. Okul müdürlerine seslenen Kaymakam Balaban, Fiyatı 5 TL olan kitabın okul kütüphanelerinde yer alması gerektiğinin altını çizdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.