İşte dostluğun fotoğrafı

İşte dostluğun fotoğrafı
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği, “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Salon Futbol Turnuvası”na katılan takım yöneticileri önceki akşam yemekte bir araya geldi.
Atlasgün Ltd.Şti. Sahibi Ergün Arslan’ın sponsorluğunda Park Restaurant’taki yemeğe katılan tüm takım yöneticileri, sporun dostluk olduğu mesajını verdi. Karacabey’de sporun yaygınlaşması adına önemli hizmetleri yerine getiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar’a teşekkür eden yöneticiler, her alanında sosyal etkinliklerin artmasını istedi.
Yemekte konuşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar, organizasyona destek veren başta Kaymakam Dursun Balaban ile takım yöneticilerine teşekkür etti. Sportif etkinliklerin Karacabey’de yaygınlaştırılması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Bayraktar, “Bursa’nın dahi organize edemediği salon futbolunun 2.sini siz değerli takımlarımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirmenin tatlı yorgunluğunu atmak için burada bulunmaktayız. Bizlere bu olanağı sunan Atlasgün Ltd.Şti. Sahibi Ergün Arslan’a da ayrıca teşekkür ediyoruz. İlçe Spor Müdürlüğü olarak ilkemiz, her yaşta insanımıza sporu sevdirmektir. Bu tür etkinliklerimiz tüm hızıyla sürecek” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.