İstanbul Dershanesinin gururları

3 öğrencinin Türkiye genelindeki büyük başarısı takdir topladı:

Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve İstanbul Dershanesi öğrencileri İrem Nur Usluer, Selenay Sucu ve Sabri Cihan Çalışkan, hazırlık sınavlarındaki üstün başarısıyla takdir topladı.

            İrem Nur Usluer, 05 Ekim 2011 tarihinde yapılan Hazır Bulunuşluk Sınavı’nda 493.807 puan alarak 6. sınıflar arasında Türkiye birincisi olurken, Selenay Sucu isimli öğrenci de, 03 Kasım 2011 tarihinde 4. sınıflar arasında yapılan Süreç İzleme Sınavı’nda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olmaya hak kazandı.

            Sabri Cihan Çalışkan isimli öğrenci ise, yine 03 Kasım 2011 tarihinde gerçekleşen Süreç İzleme Sınavı’nda 6. sınıflarda ilçe birincisi ve il ikincisi olarak gurur kaynağımız oldu.

            İstanbul Dershaneleri Karacabey Şubesi Müdürü Fevzi Kahraman, öğrencilerinin bu önemli başarılarıyla gurur duyduklarını dile getirerek, “Büyük bir başarıya imza atan öğrencilerimizi kutluyoruz. Her zaman onların yanındayız. Öğrencilerimizden tek isteğimiz, çok çalışmalarıdır. İstanbul Dershanesi olarak, başarı çıtamızı her geçen yıl yükseltmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.