İstanbul Dershanesi’nde büyük sevinç!

BUNİMO Matematik Olimpiyatları’nda ilk aşamayı geçmeyi başaran öğrenciler önceki gün İstanbul Dershanesi tarafından ödüllendirildi.
Dershane öğrencilerinden 5. sınıflar düzeyinde Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu’ndan Ömer Faruk Öktem ve Ali Vural, 6. sınıflar düzeyinde Cumhuriyet İlköğretim’den Sabri Cihan Çalışkan ve Dilan Sevim matematik olimpiyatlarını ilk aşamasını başarıyla geçmenin onurunu yaşadı.
Matematik Öğretmenleri Pelin Ünal ve Volkan Güney eşliğinde olimpiyatlara özel olarak hazırlanan öğrenciler karne heyecanının yanı sıra, olimpiyat başarılarını da aynı anda yaşadı. Başarıya katkılarında dolayı öğrenci velileri, okul ve dershane öğretmenleri ile idarecilerine teşekkür etti.
İstanbul Dershanesi Karacabey Şubesi Müdürü Recep Turhan, öğrencileriyle gurur duyduklarını dile getirdi. Turhan, “Velilerimize bize duydukları güven ve ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz okul ortak sınavlarında da bizleri ve ailelerini gururlandırmaya devam ediyor. Bursa ve Türkiye genelinde göstermiş oldukları yüksek başarılarla yüz binlerce öğrenciyi geride bırakarak Karacabey’in eğitim öğretim seviyesinde tüm Türkiye’ye göstermektedirler.
İlçemizin eğitim seviyesinin her geçen gün yükselmesi nedeniyle mutluyuz. İstanbul Dershanesi olarak bu başarıya katkı vermekten dolayı da gururluyuz.
10-15 Ocak tarihleri arasında dershanemizde yapılan seviye tespit sınavlarına göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı tüm Karacabeylilere teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin gösterdiği üstün gayret ve çalışmalarının semeresinin alındığı karne gününü içten dileklerimizle kutlar, başarılarının devamını dileriz” dedi.

                                                  
                                   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.