İstanbul Dershanesi kazananları açıkladı

Hedeflerini her geçen yıl yükselten İstanbul Dershanesi, özellikle SBS’de 500 tam puan alarak Türkiye şampiyonları arasına giren öğrencisi İrem Ateş ile başarı çıtasını arttırdı.

            “Başarının simgesi” parolasıyla yola çıkan İstanbul Dershanesi, eğitim ortamını öğrencinin üst düzeyde yararlanacağı şekilde düzenliyor.

İstanbul Dershanesi'ne gelen her öğrencinin kendisini nitelikli bir ortamda bulacağını belirten Karacabey Şubesi Kurucu Müdürü Recep Turhan, “Biz her öğrencimizin birikimini tespit edip, hedefini netleştiriyoruz. Zaman planlaması yaparak, doküman sağlıyoruz. Öğrencilerimizin başarısını ölçüyor, ilgi ve devamlılığını takip ediyoruz. Eksiklikleri zamanında gidererek, gerekli öğretim planlamasını yapıyoruz. Böylece öğrencilerimiz sınav için gerekli donanıma eksiksiz ulaşıyor” dedi.

İstanbul Dershanesi olarak farklarını sıralayan Recep Turhan sözlerini şöyle sürdürdü; “Kazanım eksenli öğretim, öğrenci merkezli eğitim programı, yaparak-yaşayarak öğrenme, yapılandırılmış eğitim modeline göre oluşturulmuş kaynaklar, uzman öğretim kadrosu, yanı başınızda bir rehberlik ve etkin ölçme-değerlendirme ile öğrencilerimize parlak bir gelecek sunuyoruz.”

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.