İşsizlik sıkıntısına kaynak yaratacağız!

İşsizlik sıkıntısına kaynak yaratacağız!
Karacabey Hamidiye Mahallesi Muhtarlığı için önceki gün adaylığını açıklayan Muzaffer İlhan’ın ardından dün de Fikret Dariga “Bende varım” dedi.
Mahallesine olan sevgisinden dolayı aday olduğunu duyuran Fikret Dariga, ilk olarak işsizlik sorununa çözüm getirmeye çalışacağına dikkat çekti. Konuyla ilgili gerekli mercilerle görüşeceğini belirten Dariga “İşsizlik önemli bir sorun. İlk olarak bunun çözümü için elimden geleni yapacağım. Mahallemizin sıkıntılarını hep birlikte masaya yatıracağız, tartışacağız ve çözüm yolları arayacağız.
Uçuk vaatlerde bulunmak niyetinde değilim. Ancak ben ve azalarım, mahallemizin refahı için elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Muhtarlık mührünü gerektiğinde vuracak ve çok çalışacağız” dedi.
Mahallenin çıkarları neyi gerektiriyorsa yapacaklarını yineleyen Dariga sözlerini şöyle sürdürdü; “Ben diğer adaylar gibi cami, okul, sağlık ocağı vaat etmiyorum. Çünkü bunları gerçekleştirmemiz zor. Gerçekçi olmak zorundayız. Yapamayacağımız sözler vermek istemiyorum. Şu an en büyük sıkıntı işsizlik. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağım. Kaymakamlık, Belediye ve fabrikalar gibi her yere gidip kaynak yaratmaya çalışacağım. Cami, okul ve sağlık ocağı gibi hizmetler tabii ki gerekli ve güzel hizmetler. Ancak bunlar, devletin yapacağı işler. Bu konuda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mahallemizin temizliğine önem vereceğiz. Yolları ve kaldırımları düzenleyeceğiz. Herkesin gerektiğinde bana ulaşmasını sağlayacak bir yer temin edeceğiz. Fakir vatandaşlarımıza yardımcı olacağız. Onlardan ikametgah gibi resmi yazı ücretleri almayacağız. Yeni kurulan derneğimizle birlikte koordineli çalışarak sıkıntıları birlikte çözeceğiz. Fakir bir mahalle olmamızdan dolayı Belediyemizin desteğinin farkındayız. Sık sık yardım alarak dağıtacağız. Son olarak mahallemizi yaşanabilir bir yer haline getireceğimizi herkesin bilmesini istiyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.