İsmetpaşa ve Akçakoyun çeyrek finalde

Karacabey Köyler Ligi'nde çeyrek finale adını yazdıran diğer iki takım da belli oldu. Buna göre en iyi üçüncüler arasında yapılan mini turnuva sonunda İsmetpaşa birinciliği, Akçakoyun da ikinciliği elde ederken, Taşlık ise Köyler Ligi'ne veda etti.
    3 gruptan oluşan Köyler Ligi'nde gruplarını ilk iki sırada tamamlayan Hamidiye, Subaşı, Bakırköy, Sultaniye, Keşlik ve Ortasarıbey, çeyrek final biletini daha önce alan takımlar olmuştu. Çeyrek finale çıkacak diğer 2 takımın belirlenmesi için ise, gruplarını üçüncü bitiren üç takım mini turnuvada karşı karşıya geldi.
    Akçakoyun, İsmetpaşa ve Taşlık arasında gerçekleşen mini turnuva önceki gün sona erdi. Buna göre 4 puan toplayan iki takımdan İsmetpaşa averajla birinci, Akçakoyun da ikinci olarak çeyrek finale yükseldi. Taşlık ise, oynadığı 2 maçtan da puan çıkartamayınca Köyler Ligi'ne veda etti.
    Mini turnuvanın ilk maçı olaylı başladı. Taşlık ve Akçakoyun'u karşı karşıya getiren müsabakada, maçın hakemi Levent Güven'i verdiği penaltı kararı sonrası darp ettikleri iddia edilen Taşlıkspor, Disiplin Kurulu tarafından hükmen 3-0 mağlup ilan edildi. Disiplin Kurulu ayrıca, Taşlıkspor Kulübü Başkanı Adnan Yakar ile 5 futbolcuya da ceza yağdırdı.
    Mini turnuvanın M. Fehmi Gerçeker Stadı'nda oynanan ikinci maçında Akçakoyun ile İsmetpaşa 4-4 berabere kalırken, Pazar günkü mücadele ise İsmetpaşa, çok eksiği bulunan Taşlık'ı 6-0 yenerek çeyrek finale yükselen son takım oldu.
    Bu sonuçların ardından çeyrek final eşleşmeleri de belirlendi. 23 Şubat'ta oynanacak çeyrek final maçlarındaki eşleşmeler şu şekilde oluştu;
Sultaniye-Hamidiye
Subaşı-Bakırköy
Ortasarıbey-İsmetpaşa
Akçakoyun-Keşlik.
    Diğer taraftan çeyrek final maçlarının nerede oynanacağı konusunda belirsizlik yaşandığı öğrenildi. Amatör Küme maçlarının da hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle Köyler Ligi karşılaşmalarının Ortasarıbey'de oynanabileceği bildirildi.
    Son 3 haftaya girilen turnuvada; 02-03 Mart'ta yarı final, 10 Mart'ta da final karşılaşmalarının ardından Köyler Ligi'nin en büyüğü belli olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.