İsmail Yozgat, Belediye Meclis Üyesi aday adayı

İsmail Yozgat, Belediye Meclis Üyesi aday adayı
Karacabey Saadet Partisi İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın-Yayın Sorumlusu İsmail Yozgat, 2009 Mart’ında yapılacak yerel seçimlerde Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığını açıkladı.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi hareketli günler yaşayan Saadet Partisi’nde dün Tahsin Yılmaz’ın ardından İsmail Yozgat da meclis üyesi aday adaylığı konusunda başvurusunu yaptı.
Konuyla ilgili açıklama yapan İsmail Yozgat şunları söyledi; “Türkiye’de siyaset; bir tarafta karşıtlık üzerinden var eden, iktidara ulaşmayı her şey sayan ve bu uğurda yabancı güçlerin destek, teşvik ve müdahalesini olmazsa olmaz koşul gören politik gerilim kültürünün biyolojik gençleri, diğer tarafta ulusalcılık sıkışmışlığında kendi çıkarlarını baş tacı eden, sadece eski ve geri olanı korumaya odaklanmış çevreler arasında sıkıştırılmaya çalışılmaktadır. Özellikle 2002 yılından itibaren ayyuka çıkan bu gerilim siyasetinin, kayıtsızlık, umursamazlık, aldırışsızlık ve duyarsızlık içinde sürüklendiği gençliğe sunabildiği AB tutkusu, ABD’ye mecburiyet kıskacı, iktidarda kalma hırsı, polemikçilik, çatışma ve gerilim kültürü, karşıtlık ve ayrışma üslubundan başka bir şey getirmemiştir. Oysa ülkenin gençlikten beklediği, dünya ülkeleriyle karşılaştırıldığında dikkat çekici oranda yüksek olan genç nüfusun üretim, kalkınma, yaratıcılık, başarı, çalışma, eğitim alanlarında küresel ölçekte parlak öneriler ortaya koyabilmesi; yeni fikirler ve yaklaşımları derinlemesine analiz ederek kendi toplumunun gelişmesi yönünde yeniden üretmesi olmalıdır. Gençler, ideolojik hamasetle vakit tüketen ve bu yolla kendisine derme çatma kimlik edinebilen bir kesim olmak yerine, ülkeye yeni fikirler aktarmada taşıyıcı rol oynamalıdır. Çizilmiş olan bu fotoğrafa karşı olan ve ülkenin gençlikten neler beklediği bilen üçüncü bir yol, 40 yıldır mücadeleye devam etmektedir. Bu üçüncü yol doğal çözüm olan Milli Görüş’tür ve onun siyasi partisi Saadet Partisi’dir. Bu nedenle bugün sesimizi daha bir gür çıkararak “Gençliğin Adresi Saadet Partisi” diye haykırıyor ve Karacabey’imizin kalkınmasında görev ve sorumluk almak adına Belediye meclis üyeliğine talip oluyorum.”
İsmail Yozgat kimdir?
1985 yılında Karacabey’de doğdu. Orta öğretimini Atatürk İlköğretim Okulu’nda, liseyi ise Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesinde tamamladı. Bir dönem U.Ü. Karacabey Meslek Yüksek Okulunda okudu. Şu anda özel bir şirkette satış sorumlusu olarak görev yapıyor. Evli ve bir çocuk babası. Yaklaşık 8 yıldan bu yana Anadolu Gençlik Derneği ve Saadet Partisi’nde aktif görevlerde bulundu. Halen bir sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.