İşletme Kart, bakkalların hizmetinde

İşletme Kart, bakkalların hizmetinde
Karacabey Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası ile Denizbank Şubesi, oda üyelerinin finansal problemlerine çözümler bulmayı amaçlayan ‘İşletme Kart’ konusunda protokol imzaladı.
Bakkallar ve Bayiler Odasında gerçekleşen protokol törenine, Başkan Ayhan Kutku, Denizbank Marmara Bölge Müdürü Cenk Berk, Şube Müdürü Ahmet Kenliğ’in katıldığı imza töreninde, banka yetkilileri tüm işletmelere “Rüzgar Bizden İlerlemek Sizden” diye seslendi.
Denizbank Marmara Bölge Müdürü Cenk Berk, işletmelerin en önemli sorununun finansal aracılardan yeterli yeteri kadar yararlanamamak olduğunu belirtti.
Berk, işletme bankacılığı ürün ve hizmetlerinden Karacabey Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası üyelerinde yararlanabilmesi için bu protokol üzerinde durduklarını vurguladı.
Bakkallar Odası Başkanı Ayhan Kutku’da, bankaların esnafa olan ilgisinden memnun olduğunu belirtti. Kutku, finansal açıdan problem yaşayan işletmelerin bu ayrıcalıklı imkanlarla ellerinin biraz olsa rahatlayacağını vurgulayarak, protokolün oda üyelerine hayırlı olmasını diledi.
Bakkallar Odası ile Denizbank arasında imzalanan protokol çerçevesinde oda üyesi işletmelere 3 aydan 36 aya kadar vade seçenekleri ve özel faiz oranları ile aylık taksit ödemeli destek kredisi, teminat mektubu, rotatif ve spot kredi imkânı sunuluyor.
“İşletme Kart” Denizbank farkıyla oda üyelerine özel
Denizbank Marmara Bölge Müdürü Cenk Berk, işletmelerin maliyet ve zamandan tasarruf etmeleri için “İşletme Kart”ı geliştirdiklerini belirterek, uygulama hakkında bilgiler verdi.
İşletme sahiplerinin Denizbank’tan aldıkları kart ile hesaplarından para çekme, ticari kredi kullanımı ve akaryakıt alımı gibi harcamaları yapabileceklerini, bunun içinde her seferinde bankaya gidip kredi anlaşması yapmalarına gerek olamadığını belirtti. “İşletme Kart” ile ATM’den tüm işlemlerden yapılabileceğini vurgulayan Berk, bu hizmetin yalnızca Denizbank’ta olduğuna dikkat çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.