Işık, Esentepe Mahallesi muhtar adayı

Işık, Esentepe Mahallesi muhtar adayı
Karacabey Vergi Dairesi’nde İcra Memuru olarak 34 yıldır başarıyla görev yapan Ali Işık, Esentepe Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu duyurdu.
Esentepe Mahallesi muhtarı Fikret Kula’nın 29 Mart yerel seçimlerinde aday olmayacağının öğrenilmesinden sonra, mahallede yeni bir muhtar arayışları başlarken Vergi Dairesi’nden emekli Ali Işık adaylığını açıkladı.
Azalar Mümin Kurtuluş, Aydın Kuru, Mahmut Boşnak ve Erol Sevim ile birlikte yola çıkan Esentepe Mahallesi Muhtar Adayı Ali Işık, mahalle sakinlerinin de adaylığını olumlu karşıladığını belirtti.
29 Mart yerel seçimlerinin ardından Esentepe Mahallesi’nde yeni bir sayfa açacaklarını dile getiren Işık, hizmet için yola çıktıklarını belirtti. Adaylığını açıkladıktan sonra büyük destek gördüklerini ifade eden Alı Işık, Esentepe’de hizmet rüzgarı estireceklerini söyledi.
Ali Işık kimdir?
1977 yılında memurluk yaşamına başlayan Ali Işık, aralıksız görev yaptığı Karacabey Vergi Dairesi’nden 16 Şubat 2009 tarihi itibariyle emekli oldu. 34 yıl Vergi Dairesi’nde çalışan Ali Işık, evli ve bir çocuk babası.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.