İMKB’li öğrenciler Anadolu Üniversitesi’ni gezdi

Karacabey İMKB Kız Teknik Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi öğrencileri, ÖSS tercihlerinde doğru üniversiteyi bulmak için Anadolu Üniversitesi’nin tanıtım etkinliğine katıldı.
Üniversite sınavına hazırlıktan sonra en önemli şeyin üniversite tercihi olduğunu ve bu yüzden Üniversitelere tanıtım turları düzenlediklerini ifade eden İMKB Lisesi Müdiresi Nurten Öğüt, Anadolu Üniversitesi’nin vasıflı öğrenciler yetiştiren bir kurum olduğunu ve bunu kendi deneyimleri ile görmek istedikleri belirtti.
İMKB’li öğrenciler Müdür Yardımcısı Ramazan Özyaman, Hüseyin Şalış, Başak Derici, Esengül Özgür eşliğinde büyük bir hayranlıkla kampüsü gezerek bilgi sahibi oldu. Tanıtım etkinliğinde okumayı düşündükleri bölümlerin standlarındaki üniversite öğrencilerinden bilgi alan İMKB Lisesi öğrencileri ediklerini ve bu deneyim sonrasında derslerine daha iyi motive olacaklarını ifade etti.
Eskişehir’in tarihi ve doğal güzelliklerini de görme fırsatı bulan öğrenciler, Porsuk Çayı kenarında hoşça zaman geçirdikleri bir şehir turu attılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.