İlçe sporuna büyük hizmet!

Çok Amaçlı Spor Salonu projesi için bugün protokol imzalanıyor:

Konuyla ilgili bugün saat 12.00’de Bursa Valisi Şahabettin Harput, Belediye Başkanı Ergün Koç, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Dr. Süleyman Şahin tarafından protokol imzalanacak. Törene AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın da katılması bekleniyor.

Karacabey’de gençlere sporu sevdirmeyi, sporun temel öğelerini uzman ve antrenörler aracılığıyla öğretmeyi amaçladıklarını kaydeden Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Ayhan Sağlam, Çok Amaçlı Spor Salonu projesini bu nedenle hazırladıklarını söyledi.

Ayhan Sağlam, ilköğretim-ortaöğretim düzeyindeki öğrencilere daha fazla spor yaptırmayı ve ilçedeki okulların daha fazla yararlanabileceği bir spor salonunu hizmete açmayı istediklerini belirtti.

Çok Amaçlı Spor Salonu projesine Karacabey Belediyesi’nin büyük destek verdiğini ifade eden Sağlam, “Bu konuda Belediye Başkanlığımızı bilgilendirmek ve projeye ilişkin olarak destekleri almak amacıyla, 06 Şubat 2012 tarihinde Sayın Ergün Koç’u yazılı olarak bilgilendirdik.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından başlatılan ve okullar bölgesindeki Karacabey Anadolu Lisesinin bahçesine yapılması planlanan spor salonu projesinde süreç protokol aşamasına gelmiştir.

Belediye Başkanımız Sayın Ergün Koç’un tam desteğini alan proje, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin Dingin’in de özverili desteğiyle olgunlaştırılmış ve yapılan tüm alt yapı çalışmaları sonuçlandırılmıştır.

İlçemizdeki gençlere, öğrencilerimize büyük hizmeti olacağı düşünülen Çok Amaçlı Spor Salonuna ait protokol bugün Bursa Valilik makamında gerçekleşecektir. Sayın Valimiz Şahabettin Harput, Belediye Başkanımız Ergün Koç,  İl Milli Eğitim Müdürümüz Atilla Gülsar ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Dr. Süleyman Şahin’in tarafından saat 12.00’de imza altına alınacak projemiz bizlere büyük heyecan vermiştir” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.