İlaç gibi yatak!

Garipçe Mah. Dr. Rüştü Özüt Caddesi Karacabey Maliye yanında çalışmalarını ücretsiz seanslar şeklinde sürdürdüklerini belirten Şube Müdürü Zülfikar Türkyılmaz, ülke genelinde 50 şubeleriyle tanıtımlarını yaptıkları masaj yataklarının her derde deva olduğunu söyledi.

Thermacure Masaj Yatakları’nın sağlık açısından çok yararlı olduğunu anlatan Türkyılmaz, Karacabey’de bir yıldır faaliyet gösterdiklerini ve şu ana kadar 100 yatak sattıklarını kaydetti.

Türkyılmaz, “Bu yataklar ilaç gibidir. Sağlık açısından hiçbir zararı olmadığı gibi yararları çok fazladır. Thermacure termal masaj ve sağlık yatağına uzananlar, ücretsiz seanslarımızla birlikte vücutlarındaki tüm ağrılardan kurtulmanın rahatlığını yaşayacak.

Baş kısmından ayak topuğuna kadar tüm vücuda tam masaj yapan en yeni teknolojiye sahip Thermacure termal masaj yatağı, omurları tek tek açarak sinirler üzerindeki baskıyı ortadan kaldırır, bedenin sahip olduğu kendi kendini iyileştirme potansiyelini tam olarak kullanabilmesini ve organların sağlığına kavuşmasını sağlar.

Akupunktur noktalarına yaptığı basınç ile sinir sistemini uyararak vücudun kendini iyileştirme gücünü ortaya çıkarır. Omurgaya yapılan kairoptik ve akupressur masaj yoluyla omurgadaki şekil bozukluklarını giderir.

Kan ve lenf dolaşımını hızlandırarak dolaşım bozukluğunu giderir, böylece hücrelerin oksijenle beslenmesini sağlar ve yaşlanmayı geciktirir. Bağışıklık sistemini güçlendirir, vücuda direnç kazandırır. Kaslardaki sertliği giderir. Eklem hareketlerini kolaylaştırır.

Ağrıları azaltır, bedensel ve zihinsel olarak rahatlatır, zindelik ve enerji verir. Stres, sinirlilik ve uykusuzluğu giderir, baş ağrılarına iyi gelir. Kadınlarda regl düzensizliğini ve ağrıları giderir.

Bel ve boyun fıtığı, şeker, tansiyon, romatizma, kemik erimesi, prostat, kadın hastalıkları, eklem ağrıları, migren, zayıflama, kireçlenme, cilt hastalıkları, varis, damar sertliği, sindirim sistemi, sinir sistemi, cinsel sorunlar ve psikolojik konular ile fazla kilolardan kurtulmaya yardımcı olur.

Yukarıda belirtilen hastalıklara sahip herkesi bekliyoruz. Bu konuda çok iddialıyız. Unutmayalım ki; Hayatı nasıl yaşayacağınız sizin elinizde. Zinde ve sağlıklı yaşamanın anahtarı ise Thermacure Masaj yataklarında gizli” diyerek sözlerini noktaladı.

    

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.