İktidarın gücü arkamızda

İktidarın gücü arkamızda
Karacabey AK Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç, Belediye Meclis Üyesi adayları ve ilçe yönetimiyle birlikte önceki akşam Ticaret Borsası’nın yeni yönetimini ziyaret etti.
Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Ticaret Borsası Yö-netim Kurulu Başkanı Ekrem İşcan, Ka-racabey adına siyasi çekişmelerin sona ermesi gerektiğini belirtti.
Başkan Adayı Ergün Koç ile AK Parti yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İşcan, seçimlerin Karacabey için hayırlı olmasını diledi.
Belediye Başkanı Ergün Koç, birlikteliğin önemine değindi. Karacabey’deki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli çalışarak hizmet çıtasını yükselteceklerini ifade eden Koç, “Bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür. Eğer Sivil Toplum Kuruluşları ve devletin organlarını ahenkli bir şekilde çalıştırabilirsek en zayıf halka en güçlü olabilecektir. Belediyemizin yıllık bütçesi ile ne kanalizasyon çalışması yapılabilir ne içme suyu hattı değiştirilebilir ne de elektrik kablolarını yeraltına alabilirsiniz. Bu nedenle iktidarın gücü önem kazanmaktadır. Saydığımız hizmetler ancak, kaynak akışını elinde bulunduran güçleri yanınıza almakla mümkündür. İşte ben de bundan dolayı AK Parti’den aday oldum ve Karacabey’i marka şehirlerarasına katmayı hedefliyorum” diyerek yeni dönemde yapacakları projeleri Ticaret Borsası üyeleriyle paylaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.