İkinci sahaya ihtiyaç var!

M.Fehmi Gerçeker Stadı’nın yükü hafifletilmeli:
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar, M.Fehmi Gerçeker Stadı’nın 2008-2009 futbol sezonunda 70 karşılaşmaya ev sahipliği yaptığını duyurdu.
            Sezonun kapanmasının ardından yaklaşık bir ay önce stad bakımına başladıklarını açıklayan Bayraktar, çalışmaların bittiğine değindi.
            Geçen sezon boyunca Karacabeyspor A ve B, Gençlerbirliği A ve B ile Sarıbey ve Esnafspor’un tüm maçlarına ev sahipliği yapan M.Fehmi Gerçeker Stadı’nın yükünün hafif-letilmesi gerektiğinin altını çizen Bayraktar, sahanın yıl içinde yıprandığını ve bazı bölgelerde engebeli çukurlanmaların görül-düğünü belirtti.
            Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personelinin özverili çalışmaları sonunda 1 aydır süren stad çalışmalarının bittiğini kaydeden Şaban Bayraktar, çukurların yanmış gübre ve milli kumla karıştırılarak sahaya serildiğini söyledi.
            M.Fehmi Gerçeker Stadı’nın 2009-2010 futbol sezonuna hazır hale getirildiğini vurgulayan Bayraktar, saha yükünün hafifletmesi için ikinci bir dış sahaya ihtiyaç                                                                                                                                           duyulduğunu sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.