İki kardeş ilçe birlikte hareket etmeli!

KTSO ve KTB, Mustafakemalpaşa’da bilgilendirme toplantısına katıldı:
 
 
Karacabey Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası’nca önceki akşam düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve yöneticilerin yanı sıra, Karacabey Ticaret Borsası adına Meclis Başkanı Halit Elbir, Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan ve Genel Sekreter İbrahim Temel toplantıda yer aldı.
İki kardeş ilçenin oda ve borsalarının birlikteliği üzerinde durulan toplantıya katılan Karacabeyli Oda ve Borsa yöneticilerini, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nasuh Ayşar ile Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Önal karşıladı.
Mustafakemalpaşa TSO Meclis Başkanı Nasuh Ayşar, iki kardeş ilçenin sorunlarının, dertlerinin ve sevinçlerinin bir arada paylaşılması adına bu toplantıyı düzenlediklerini belirtti.
Bursa’nın her yönü ile potansiyeli yüksek iki ilçenin sorunlarını birlikte ilgili yerlere duyuramama sıkıntısını çektiklerini belirten Ayşar, “Sıkıntıları dile getirecek sivil toplum kuruluşlarının başında Oda ve Borsalar gelir. Bundan böyle iki ilçenin Oda ve Borsaları olarak daha çok bir araya gelmeli ve sesimizi duyurmalıyız” dedi.
Mustafakemalpaşa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Önal, öncelikli iki kardeş ilçenin oda ve borsa yöneticilerini bir arada getirerek fikir alışverişinde bulunulmasına vesile oldukları için mutlu olduklarını söyledi. İki ilçedeki sanayi tesislerinin sayılarının günden güne arttığını, beraberinde nüfusun çoğaldığını dile getiren Önal, bununla birlikte sorunların da büyüdüğüne işaret etti.
Önal, “Bu sorunlar iki komşu ilçede de hemen hemen aynıdır. Bu nedenle sıkıntılara birlikte çare aramalıyız. Bu şekilde daha çok ses getirebiliriz. Karacabey ve Mustafakemalpaşa birlikte hareket etmelidir” diye konuştu.
Daha sonra söz alan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özer MATLI ilee Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Mustafakemalpaşalı meslektaşlarına böyle bir toplantı düzenledikleri için teşekkür etti.
İki ilçenin sorunları birlikte çözmesi gerektiği fikrini desteklediklerini ifade eden Matlı ve Bertan, sık sık bir araya gelerek birlikte hareket etmenin ili kardeş ilçe için çok yararlı olacağını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.