İK yetkilileri KTSO’da buluştu

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), ilçede faaliyet gösteren firmaların insan kaynakları yetkililerini bir araya getirdi. İŞKUR Bursa Şube Müdürü Şükrü Bakaç’ın da hazır bulunduğu toplantıda, ilgili mevzuatlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
KTSO organizasyonunda gerçekleştirilen toplantıya, Sütaş, Tarfaş, Ormetal, NSK, Kaplam, Sezer ve Benzerler Demko şirketlerinin insan kaynakları yetkilileri katıldı.
Toplantıda konuşan Bursa Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Şükrü Bakaç, İŞKUR destekli personel alımları hakkında bilgi verdi. Firmaların, hangi niteliklere sahip elemanları istihdam edeceğini bilmelerinin önemine değinen Bakaç, bu sayede firmalara daha uygun özgeçmişler sunabileceklerini belirtti. Bakaç, İŞKUR’un internet üzerinden yapılan başvurular, talepler ve bilgi güncelleme konularındaki çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.
Toplantıda, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında da karşılıklı bilgi paylaşımları yapılırken, toplantıların bundan sonrada devam edilmesi hususunda görüş birliğine varıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.