İbrahim Bursalı’ya “Güncel yazılar ödülü”

Türkiye Gazeteciler Federasyonu yılın gazetecilerini seçti

*Bursalı, Türkiye’de yılın gazetecisi seçilmesini değerlendirirken, “Onur veren bir ödül. Çok sevindirici” dedi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 155 gazetecinin 214 eserle katıldığı yarışmanın jürisi dün İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde bir araya geldi. Jüri, 9 dalda 14 gazeteciyi ödüllendirdi.

TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, bu yıl birincisi düzenlenen TGF İsmail Sivri Gazetecilik Yarışması'na katılımdaki ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Sertel, "İsmail Sivri iyi bir öykü yazarı olduğu kadar gazeteciler için de örnek çalışmalara imza attı. Uzun dönem İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevinde bulunan İsmail Sivri, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun da kurucu başkanlığını yaptı. TGF Yönetim Kurulu olarak, kurucu başkanımız adına bu yıl ilkini düzenlediğimiz yarışma bundan böyle geleneksel hale gelecek ve onun medya ile özellikle Anadolu’da görev yapan gazeteciler adına sürdürdüğü mücadeleler her zaman saygı ile anılacaktır" dedi.

2011 Türkiye Gazeteciler Federasyonu İsmail Sivri Gazetecilik ödülünü kazananlar şöyle sıralandı: İsmail Sivri Meslek Onur ödülü: Hasan Pulur-Gazeteci-Yazar Milliyet Gazetesi. Haber Ödülü: Ahmet Yukuş Haber Türk Gazetesi, Diyarbakır. Jüri Özel Ödülü: Mahmut Acaröz, Balıkesir Yeni Haber Gazetesi. Güncel Yazılar Ödülü: İbrahim Bursalı Gazeteci-Yazar, Karacabey Meltem Gazetesi. Araştırma-İnceleme Ödülü: Yıldız Çelik, Cumhuriyet Gazetesi. Röportaj Ödülü: Banu Şen, Milliyet Gazetesi. Mansiyon: Selma Kara, Kayseri Anadolu Haber Gazetesi. Fotoğraf Ödülü: Kenan Gürbüz, Anadolu Ajansı, Muğla. Mansiyon: Arif Aslan, Batman Çağdaş Gazetesi. Sayfa Düzeni Ödülü: Emine Çiftçi, Eskişehir Son Haber Gazetesi. Spor Haberi Ödülü: Ergin Karataş, Hürriyet Ege. Radyo-Televizyon Haber Ödülü: Fatih Turan, DHA, Trabzon. Mansiyon: Emin Bal, DHA, Şırnak. Radyo-Televizyon program ödülü: Meryem Özen Firik ve Celal Çivirgen, TRT. Mansiyon: Fatih Mehmet İlyasoğlu, SKY Türk.

Karacabey’de ve Bursa’da uzun yıllar gazetecilik yapan Meltem Gazetesi sahibi İbrahim Bursalı, Türkiye’de “Güncel Yazılar” alanında yılın gazetecisi seçilmesini, “Onur veren bir ödül. Çok sevindirici” şeklinde değerlendirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.