İ.M.K.B.’den proje ekibine yemek

Karacabey İ.M.K.B. Kız Teknik ve Meslek Lisesi, “To Boost Openstreetmap (OSM) Local and İnternational Tourism” projesi kapsamında Almanya, Portekiz, Slovenya ve Romanya’dan gelen 27 kişilik ekibe önceki akşam yemek verdi.

            Park Restoran’ta gerçekleşen yemeğe Belediye Başkanı Ergün Koç ve eşi Behiye Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Eken, Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi Abdullah Akkoç, Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen, Ziraat Bankası Müdürü Ahmet Akpınar, Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy, İşadamı Muammer Üstündağ, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

            Karacabey’in Avrupa’da tanıtılmasını amaçlayan proje kapsamında Cumartesi gününe kadar misafir edilecek ekibe, bölgenin tarihi ve turistlik yerleri ile yerel lezzet ve görenekler tanıtılacak.

            Okul Müdürü Vedat Kırbaş, proje ekibini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Google Harita üzerinden bölgelerin lokal tanıtımlarının gerçekleştiğini vurguladı.

Koç, kahkahalara boğdu

Belediye Başkanı Ergün Koç da proje ekibini misafir etmekten onur duyduklarını belirterek, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

            Atatürk’ün, “Yurtta barış, dünyada barış’ sözünü anımsatan Koç, tüm ülke insanlarının barış içinde yaşaması gerektiğini söyledi.

            Herkese kapısının açık olduğunu vurgulayan Koç ayrıca, “Bana ulaşmak isterseniz mail adresim; yolunusasıranbaskan@hotmail.com’dan (Yolunu şaşıran başkan) beni ekleyebilirsiniz” diyerek ortamı kahkahalara boğdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.