Hüseyin Erol, adaylığını açıkladı

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi’nin eski yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Erol, ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.
Park Restoran’da önceki gün bir kokteyl düzenleyen Hüseyin Erol, ilçe başkanlığına aday olduğunu duyurdu.
Tüm partilileri kucaklamak ve MHP’yi en üst seviyelere çıkarmak için yola çıktıklarını dile getiren Hüseyin Erol, “Partimizin olağan kongre süreci başladı. Ben ve dava arkadaşlarım, bu kutlu yolda ağır yükü omuzlayan değerli büyüklerimizin yükünü bir nebze olsun hafifletebilmek, Karacabey’de MHP’yi en üst seviyelere çıkarmak amacı ile yola çıktık.
Kongrenin vatanımız için, MHP teşkilatı için ve de Karacabey için hayırlı olmasını diliyorum. Karacabey halkının siyasi ve düşünce yapısına bakacak olursak, halkımızın büyük bir çoğunluğunun geçmişte bir vakit bu kutlu davanın içinde yer aldığını görürüz. Herkesin kendince haklı gördüğü bir sebepten dolayı geçmiş dönemlerde kopmalar yaşandığını veya içindeki bu dava ateşi kor hale döndüğünü gözlemlemekteyiz. Günümüzde ise bu kopmaları yaşayanlar, eski ülkücü, küskün ülkücü, has ülkücü, bağımsız ülkücü gibi tabirlerle anılmaya başlanmıştır. Oysa bu davanın içinde ihtiyaç duyulan her şey mevcut olmasına rağmen, nedense aranan ve özlenen birlikteliği sağlamak mümkün olmamıştır.
Örneğin MHP Genel Merkezi tarafından 81 ili kapsayan ve ‘2002-2012 yılları arasında yapılan seçimlerde kime oy verdiniz’ konulu anket çalışmasında, MHP’ye verilen oy ortalaması yüzde 54.7 olduğu tespit edilmiştir.
Herkesin kafasında bu nasıl oluyor diye bir düşünce oluştuğunu biliyorum. Bunu kısaca özetlemek gerekirse, örneğin 2002’de oy verenler 2007’de vermemiş, 2007’de verenler 2011’de vermemiş gibi sonuçlardan kaynaklanmaktadır.
İşte bizim yola çıkmamızdaki amacımız, Karacabey’imizde pozitif bir sinerji ortamı yaratarak, vatanımızın ve kutlu davamızın muhdesatı ile problemi olmayan tüm hemşerilerimizi MHP çatısı altında toplamak ve kucaklamaktır.
Hepimiz güzel anılan bir kentte yaşamak istiyoruz. Çocuklarımızın geleceği için en iyisini istiyoruz. Dünyada ve ülkemizde güzellikleri ile anılan bir kent istiyoruz.
Amacımız, eski ilçe başkanlarımızın ve yöneticilerimizin taşımış olduğu çıtayı daha yukarılara çıkarmaktır. Bu güzel tablo, bu coşku, bu heyecan bunun en açık ifadesidir.
Ben ve dava arkadaşlarım çıktığımız bu yolu başarı ile sonuçlandırmak istiyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.