Hoşgeldin “Ece” bebek

Bursa Karacabeyliler Derneği İlçe Teşkilat Başkanı Vural Mutiş ile Karacabey Devlet Hastanesi Satın Alma Memuru Mutlu Mutiş çiftinin nur topu gibi kız bebekleri dünyaya geldi.

Bursa Özel Doruk Hastanesi’nde önceki gün saat 13.00'te Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Faruk Dinçşahin’in başarılı operasyonu sonunda ilk kez anne ve baba olma heyecanı yaşayan Mutiş çifti, dünya tatlısı minik kızlarına “Ece” ismini verdi.

Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ve yönetim kurulu üyelerinin de doğum sonrası hemen ziyaret ettiği Mutiş çifti, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve iyi dileklerini ileten tüm dostlarına teşekkür etti.

Mutiş çifti ayrıca, doğum öncesi ve sonrasında dört dörtlük ilgi gösteren Özel Doruk Hastanesi Sahibi ve aynı zamanda Bursa Karacabeyliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi de olan Mustafa Esgin’e, Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Op. Dr. Faruk Dinçşahin’e ve tüm hastane personeline teşekkür etti.

Vural Mutiş ve Mutlu Mutiş’i MELTEM Ailesi olarak kutluyor, “Ece” ismi verilen minik bebeğe sağlıklı ve mutluluk dolu bitimsiz bir ömür diliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.