Hizmeti ayağınıza getireceğiz!

Hizmeti ayağınıza getireceğiz!
Karacabey Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Erol Onur, ilçedeki kadınlarla bir araya gelerek, görüş ve önerilerini dinledi.
‘Kadın gözünde Karacabey’in 2004-2009 yılları arasında ne durumda olduğu ve bundan sonra nasıl olması gerektiği gibi konuların masaya yatırıldığı toplantıda, Anavatan Partisi İlçe Başkanı Mustafa Hari, Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Toprak ve kadın kolları da hazır bulundu.
10 yıllık Belediye Başkanlığı dönemindeki hizmetlerini anlatan Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Erol Onur, “Karacabey’in çamur deryası olan yollarını, asfalt çalışmalarımızla, evlerinizden çarşıya ve pazara terlik ile gidilebilecek şekilde tertemiz yaptık. Borç batağına düşmüş, çalışan işçi ve memurlarının maaşını ödemeyen durumdaki Belediye’yi ayağa kaldırdık. Belediye Hizmet Binası, otobüs garajı, hastane ve işhanları gibi birçok hizmeti yerine getirdik. Ancak 5 yıl ayrı kaldıktan sonra belediyemiz, yine ‘eski tas, eski hamam’ oldu. 20 trilyonu bulan borç ile belediye iş yapamaz duruma düşürüldü. Yolsuzluklar ay-yukaya çıktı. Yandaşları zengin oldu” dedi.
Tüm bu olumsuzluklar karşısında yeniden göreve talip olduğunu vurgulayan Onur, “Sizlerle birlikte ilçemize yeniden hayat vereceğiz. Yuvayı dişi kuş yapar. Her güçlü erkeğin arkasında, güçlü bir bayan vardır. Bende siz hanımlardan aldığım güçle, yeni dönemde büyük hizmetlere imza atacağız. Belirlenen mahallelerimize semt pazarları kurarak, hizmeti ayağınıza getireceğiz. En ucuz suyu sizlere ben içereceğim. Bu konuda söz veriyorum. Kadınlarımızın el emeği, göz nuru olarak ürettikleri oya, örgü, dikiş gibi el ve hamur işlerini ayrı bir Pazar yeri tahsis edip değerlendirerek, dış pazara açılmayı sağlayacağız. Yine evlerinizde ürettiğiniz soğan, marul, sarımsak gibi sebzeleri, çocuklarınızın harçlıkları için üreten sizlere Pazar yeri tahsis edeceğiz. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bize inanın ve Karacabey’de birlikte güzel hizmetlere imza atalım” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.