Hizmet için bende varım!

Hizmet için bende varım!
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi, yaklaşan yerel seçimler öncesi bombaları bir bir patlatıyor.
Enver Kartal’ı Belediye Başkanlığına aday gösteren CHP İlçe Yönetimi, Meclis Üyesi adaylarında da titiz davranıyor.
Karacabey’in tanınmış simalarından Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası İlçe Temsilcisi Bülent Fıçıcı, CHP Belediye Meclis Üyeliği’ne aday oldu.
Atatürkçü bir kimlikle yetiştiğini belirten Bülent Fıçıcı, bu nedenle CHP’den aday olduğunu belirtti.
İlçe Başkanı Orhan Karabaş, Karacabey’in genç, dinamik ve üretken isimleri üzerinde durduklarını belirterek, Bülent Fıçıcı’nın ilçe için önemli olduğuna dikkat çekti.
Bülent Fıçıcı kimdir?
13 Kasım 1973 yılında Eskişehir’de doğdu. İlkokulu Afyon’da, Ortaokulu ve Liseyi Karacabey Lisesi’nde okudu. Daha sonra Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. Muhasebe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümlerini bitirdi.
1992 yılında iş yaşamına atılan Fıçıcı, Karacabey’de otomotiv yan sanayi sektöründe bulunan bir şirkette 8 yıl Muhasebe Müdürlüğü görevinde bulundu.
2000 yılında kendi işyerini açan Bülent Fıçıcı, serbest olarak çalışmaya başladı ve halen Bursa-Bandırma-Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da 25’e yakın fabrikalara iş hukuku, vergi hukuku, ticaret hukuku, sosyal güvenlik hukuku, dış ticaret, maliyet muhasebesi ve devlet destekleri konularında danışmanlık yapıyor.
Evli ve 2 çocuk babası olan Fıçıcı halen, Karacabey’de Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası İlçe Temsilciliği görevini sürdürmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.