Hizmet ayağınıza gelecek!

Hizmet ayağınıza gelecek!
Karacabey’e gelerek, AK Parti Kadın Kollarıyla birlikte ev ziyaretleri yapan Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, yarın yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı Ergün Koç’a destek istedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Meral Eren, Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Nurgül Özatilla ve Behiye Koç’un yanı sıra bir çok AK Parti’li bayanla birlikte Yeni Mahalle, Emirsultan ve Esentepe’de ev ziyaretlerinde bulunan Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, hizmeti yeni dönemde de sürdüreceklerini kaydetti.
Candemir Çelik, “6 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin nasıl geliştiğini ve gelişmeye devam ettiğini hep birlikte görüyoruz. Biz hizmet partisiyiz. Amacımız ülkedeki tüm belediyelere hizmetlerimizi en etkin şekilde sunmaktır. Karacabey’li bayanlardan Belediye Başkan Adayımız Ergün Koç’a destek istiyoruz. Karacabey son 5 yılda çok değişti ve gelişti.
Bundan sonra da AK Parti rüzgarıyla Karacabey’e hizmet yağdıracağız. Hizmet ayağınıza gelecek” dedi.
Koyuncu kapı kapı dolaştı
Karacabey’de inşaatı devam eden Adliye Sarayı ve 14 Eylül İlköğretim Okulu’na Ek Derslik Binasını inceleyerek AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, yetkililerden bilgi aldı.
Kaymakam Dursun Balaban’ın ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç’un da eşlik ettiği ziyarette konuşan Koyuncu, “Karacabey’imizde Hakim ve Savcılar ile halkın da eski Adliye Binası’nda yaşadığı sorunları tespit ederek çözüm nezdinde girişimlerimiz sonucu 30 Mart 2008 tarihinde Adliye Sarayı inşaatını başlattık. Geçmiş hükümetlerde projelerin bitmesi onlarca yıl alırken AK Parti iktidarında en geç birkaç yıl içinde bitirilen çalışmalar sunmayı sürdürüyoruz. Gördüğünüz gibi Mayıs 2009’da bitecek olan Yeni Adliye Sarayı yaklaşık 1 yıl içinde halkımızın hizmetine sunulacağız. AK Parti demek, hizmet demektir” dedi.
Kaymakam Balaban ise yaptığı bilgilendirmede “ Yeni Adliye Sarayımız, UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi) denilen bir sistemle, avukatların dava dosyalarını internet üzerinde tek bir merkezden takip edebilme fırsatı sağlayacak şekilde tasarlandı. Ayrıca mahkumların kalabalıkta kaçması ya da vatandaşlar tarafından linç edilmesi, aşağılanması gibi muhtemel girişimlere karşı önlem olarak üst düzey koruma sistemi düzenlenmiş bulunuyor” dedi.
Adliye Sarayı İnşaatı incelemelerinden sonra 14 Eylül İlköğretim Okulu’na geçen Milletvekili Ali Koyuncu ve beraberindekiler Ek Derslik İnşaatı’nın yapımını incelediler. Buradaki konuşmasında Koyuncu “Bu bina tamamen ısı ve ses yalıtımına sahip bir okul dersliği olacaktır. Muhtarımız ile görüşmelerimiz sonucu ihtiyaç üzerine hemen harekete geçtik ve 14 Eylül 2009’da da açılışını gerçekleştireceğiz” diyerek binanın özellikleri hakkında bilgi de aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.