Herkesi kucaklayan bir belediye olacak!

Herkesi kucaklayan bir belediye olacak!
Karacabey Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, önceki akşam Gazi Mahallesi’nde kahvehaneleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Halkın ilgisinden memnun kaldıklarını dile getiren Yalazı, “Bana ve arkadaşlarıma her mahallede gösterilen sıcak ilgi ve güvene ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu güvene layık olmak üzere, Karacabey’in güzel insanlarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz” dedi.
Gazi Mahallesi’nde yaşanan sorunları dinleyen DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, sıkıntıların giderileceği sözünü verdi.
“Karacabey’in tüm insanlarını kucakladığını belirten Yalazı, “Nereden gelirse gelsin, Karacabey’de yaşayan tüm vatandaşlarımız en az bizler kadar Karacabeyli’dir. Önce insana hizmet ilkesiyle, toplumda ayırımcılık yapmadan, her mahalleye eşit hizmet sunmak için geliyoruz. Sizlere ve çocuklarınıza daha güzel, daha gelişmiş bir Karacabey bırakmak için, insanlarımızı boş vaatlerle kandırmadan, Karacabey’in güzel yarınlarına hep birlikte imza atmak için geliyoruz. Gezici sağlık ekibiyle, ücretsiz veterinerlik hizmetiyle, bu bölgelere düğün salonları yapımıyla ve yoksulun, kimsesizin bir dostu olarak ilçe halkının hizmetinde olmaktan gurur duyacağız. Mahalle muhtarları, esnaf odaları, iş adamları, dernekler, birlikler ve tüm sivil toplum kuruluşlarının katılacağı ‘Kent Konseyi’ni kurarak, Karacabey’in sorunlarına kalıcı çözümler üretmeye geliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.