HEM’in karatecileri göz dolduruyor!

Karacabey Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü öncülüğünde eğitim gören karateciler başarı grafiğini her geçen yıl yükseltiyor.
            10 Kasım Atatürk’ü Anma programı kapsamında önceki hafta Gürsu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen, “İller Arası Karate Turnuvası”nda Karacabey’i temsilen katılan HEM’li öğrenciler 5 madalya ile destan yazdı.
            Eskişehir, Balıkesir, Kocaeli ve Bursa’dan çok sayıda sporcunun yarıştığı turnuvada Karacabey’den 7 HEM’li kursiyerden 5′i büyük bir başarıya imza attı.
            Turnuva’da Mine Dal ve Başak Göksu Gündüsev altın, 2008 yılında Türkiye Şampiyonluğu unvanını alan Batuhan Gökdemir gümüş, Ziya Akdeniz ile Orhan Aydın Eren de bronz madalya ile ilçeye döndü.
            Alınan dereceleri Belediye’nin kendilerine tahsis ettiği Belediye İş Hanı’ndaki çalışma alanında baklavalı kutlayan HEM’in kursiyerleri bundan sonra da başarı sözü verdi.
            Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İbrahim Çalı’nın da katıldığı kutlamada kurs hocası Necip Kaplan ve aileler katıldı.
            İlçe adına alınan bu başarının devamını beklediklerini ifade eden HEM Müdürü İbrahim Çalı, kurs hocası Necip Kaplan’a ve destek verdikleri için ailelere teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.