HEMden veda yemeği

Bedel Pide Salonu’nda önceki akşam düzenlenen yemeğe eski Müdürler Umut Sofuoğlu ve Ayhan Tayfur’un yanı sıra HEM personeli katıldı.

Eski müdürler, geçmişin anılarını paylaşarak veda yemeğine renk katarken, bir zamanlar mesai arkadaşları olup, emekliye ayrılan usta öğreticilere de sağlık ve mutluluklar diledi.

Halk Eğitimi Merkezi eski Müdürü İbrahim Çalı ise, burada görev yapanların ömür boyu halk eğitimci olarak kaldıklarına dikkat çekerek, dört kuşak müdürün tüm yöneticileri, usta öğretici ve hizmetlisinin bile yemekte hazır bulunmasının bunun bir kanıtı olduğunu söyledi. Çalı, HEM’in birlik ve beraberliğini bozmadan bundan sonra da güzel hizmetlere imza atmasını istedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Hanifi Kılıç, yemeğe katılan Eski Halk Eğitimi Merkezi Müdürleri Umut Sofuoğlu, Ayhan Tayfur ve İbrahim Çalı’ya ayrı ayrı teşekkür ederken, emekliye ayrılan Usta Öğreticilerden Güler Zorlu, Melek Şahiner ve Nebahat Koparal’a da bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluk diledi. Kılıç, kurumdan ayrılanları hediye ve  plaketle onurlandırırken, çiçeklerle uğurladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.