“Hazan Ekinleri” çıktı

Karacabey’li genç şair, çıkardığı ilk şiir kitabıyla dikkat çekti. Taklitçiliğe doğru hızla sürüklenen gençliğin aksine Samet Eralp’ın çıkardığı, “Hazan Ekinleri” isimli şiir kitabı beğeni topladı.
            26 Nisan 1988 yılında Mustafakemalpaşa’da dünyaya gelen Samet Eralp, çocukluğunu ve okul yıllarını Karacabey’de geçirdi. İstiklal İlköğretim Okulu ve Karacabey Süper Lisesi’nde eğitimini tamamlayan Samet Eralp, en büyük hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.
            Şiir yazmayı ve edebiyatı çok seven genç şair, bu dalda katıldığı yarışmalarda elde ettiği birinciliklerle göz doldurmaya başladı. Etkili kalemi ile zengin hayal gücünü birleştiren Samet Eralp, şu anda Bursa Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümü 3. sınıfta eğitimini sürdürüyor.
            En büyük hayalinin bir şiir kitabı yazmak olduğunu dile getiren Samet Eralp, “Sürekli yazdığım şiirleri bir kitapta toplamayı hep hayal ettim.              
Sonunda ailemin ve dostlarımın desteğiyle, ‘Hazan Ekinleri’ni hazırladık. Şimdilik 5 adet demo olarak çıkarttık. Eğer sponsor bulabilirsem, şiir kitabımı piyasaya sürmek isterim. Sponsor bula-masam da, hayalimi gerçek-leştirmemin verdiği mutluluk bana yeter” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.