Hayvan pazarı taşınıyor

Karacabey’de Panayır alanında bulunan hayvan pazarı, Çamlık altındaki mezbaha yanında faaliyetini sürdürecek. Yeni hayvan pazarı, Kurban Bayramına kadar tamamlanacak.
İçerisinde amfi tiyatro, aqua park, karting alanı ve değişik branşlarda spor alanları bulunan Mustafa Erdoğan Parkı inşaatı tüm hızıyla devam ederken, alan içerisinde kalan hayvan pazarı da hızla yeni yerine aktarılıyor.
Hayvan pazarının kurulacağı alanda incelemelerde bulunan Başkan Ergün Koç, “1000 m2’lik kapalı alan ve 1500m2’lik açık olmak üzere toplamda 2500 m2’lik bir alana sahip olacak yeni hayvan pazarı için Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hızla sürdürmekte. İnsanların maddi ve manevi olarak özen gösterdiği bir bayram öncesi yapacakları alışverişlerin nezih ve standartların üzerinde olması hepimizin temennisi. Bizler bu noktada üzerimize düşeni hızla yapmaktayız. Bu yeni pazar alanımız gerek vatandaşlarımızın daha nezih şartlarda gezip alışveriş yapma imkanı bulması gerekse burada tutulacak hayvanların bir canlıya yakışır halde olması açısından uygun şekilde dizayn edilecektir. Kurban Bayramı öncesi bu alanı kullanılabilir hale getireceğiz” ifadesine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.