Hayat standardını yükselteceğiz!

Hayat standardını yükselteceğiz!
Karacabey Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, Ticaret Borsası’nın yeni yöneticilerini ziyaret ederek, görevlerinde başarı diledi.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İşcan, Başkan Vekili Murat Bertan, Meclis Başkanı Doğan Orhan ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Şaban Yalazı ve DP Belediye Meclis Üyesi Adayları, Borsa camiasına Karacabey sorunlarını ve çözüm önerilerini bir kez daha dile getirdi.
Kent Konseyi kurarak, etkin bir çalışma planı oluşturacaklarını kaydeden ŞabanYalazı, KTSO ve KTB’nin yanı sıra tüm sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini de önem vereceklerini ve birlikte hareket edeceklerini söyledi.
Yalazı, deneyimli, bilgili ve dinamik bir Belediye Meclisi kadrosuyla göreve talip olduklarını bildirdi.
Ticaret Borsası yöneticilerinin Sebze Hali’nin kapatılması ve Tarım Fuarı konusundaki isteklerini de değerlendiren DP Belediye Başkan Adayı Yalazı, “Bu projeler bizim daha önce basın yoluyla halkımıza açıkladığımız faaliyet planımız içerisinde yer almaktadır. Karacabey’de artık beklentiler büyüdü. Her konuda insanlarımızın hayat standardını yükseltecek hizmetleri sunmak zorundayız. Tarım, Hayvancılık ve Ticaret Fuarı da bunlardan biridir. Ayrıca, Türkiye’nin önde gelen gıda sanayi kuruluşlarının yer aldığı ilçemizde, gıda tahlil laboratuarının bulunmayışı büyük bir noksanlıktır. Karacabey’deki her sanayi kuruluşunun Avrupa’da ve dünyada söz sahibi olmasını isteriz. Bu konuda belediye olarak desteğimiz olacaksa, bundan memnunluk duyarız. Biz, işlerinde başarılı olmuş çalışkan ve üretken kadromuzla Karacabey’de başarılı hizmetlere hazırız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.