Hastane daha iyi hizmet sunmalı

Sağlık Sen İl yöneticilerinden bir dizi ziyaret:

Sağlık Sen İlçe Başkanı Fatih Alparslan önderliğindeki ziyaretlere İlçe Yöneticileri İsmail Erenbağ, Mustafa Özer, Cengiz Güven ve İl Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Özgür Kılıç ile İl Basın Yayın Sekreteri Mehmet Akif Akgöz katıldı.

Matlı büyük kazanç

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hayrettin Dinçer ile İlçe Sekreteri Maruf Bilgin, parti binasındaki ziyarette Sağlık Sen yöneticilerini konuk etti.

            AK Parti’nin 19 Kasım’da gerçekleştirdiği kongre ile yenilenen ilçe yönetimine “Hayırlı olsun” diyen Sağlık Sen yöneticileri, Karacabey’deki sağlık hizmetleri ile sorunları paylaşmak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak istediklerini belirtti.

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın girişimleri ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın 150 yataklı yeni Devlet Hastanesi sözüne teşekkür eden Sağlık Sen yöneticileri, “Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı’nın varlığı, Karacabey için büyük kazançtır” dedi.

            Karacabey’e hizmet için göreve geldiklerini belirten AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hayrettin Dinçer ile İlçe Sekreteri Maruf Bilgin, Devlet Hastanesi’nin daha etkin hizmet verebilmesi için çalışacaklarını kaydetti.

Meltem’i yakından izliyoruz!

Daha sonra Meltem’e konuk olan Sağlık Sen’liler, Gazetemizin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bursalı ile bir araya geldi. Meltem’in sağlık sorunları ve çözüm yollarına yönelik çok duyarlı haberler yaptığını dikkat çeken Sağlık Sen İl ve İlçe yöneticileri, “Birlikte hareket edersek Hastaneyi daha donanımlı ve daha iyi hizmet veren konuma getirebiliriz” dedi.

            Karacabey Devlet Hastanesi’nin daha etkin hizmet vermesi gerektiğini dile getiren İbrahim Bursalı ise, vatandaşların mağdur olmaması ve hak ettiği hizmetleri almasını istediklerini kaydetti.

Kaymakam’a teşekkür

Son olarak Kaymakam Dursun Balaban’a teşekkür ziyaretinde bulunan Sağlık Sen’liler, ilçedeki sağlık sorunlarının her geçen gün azaldığını belirtti.

            Kaymakam Balaban önderliğinde başlatılan yardım kampanyalarına dikkat çeken Sağlık Sen’liler, “2 yıl önce hastanemize yapılan bağışlarla, şu zamanda gerçekleşen yardımlar arasında dağlar kadar fark var. Sayın Kaymakamımız önderliğinde 300 bin liraya yakın bağış toplandı. Bu bağışlarla hastanemizin ihtiyaç duyduğu birçok cihaz alındı. Hizmet aldığını gören vatandaş, hastanemizden mutlu ayrılıyor. Hastanemiz borç batağından kurtuldu. Döner sermayemiz artık sürekli artıyor. Emeğiniz ve varlığınız bizler için çok önemli. Size teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

            Sağlık Sen yöneticileri ayrıca, Karacabey Devlet Hastanesi’nin ihtiyaç duyduğu personel sıkıntısına çözüm getiren İl Sağlık Müdürü Özcan Akan’a da teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı Sağlık Sen’lilere teşekkür eden Kaymakam Dursun Balaban ise, hastaneye yapılan hizmetlerin tek bir kişi ile değil, birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiğini söyledi. Karacabey’i seven hayırsever vatandaşlara dikkat çeken Balaban, “Onları unutamayız. Karacabey’e sevdalı olmak böyle bir şey olsa gerek. Karacabey Devlet Hastanemiz, her geçen gün daha güzel hizmetler sunmaya başladı. Bunu hep birlikte başardık. Tabiî ki sorunlar bitmedi. Ancak biz çıtayı sürekli yükseltiyoruz. Halkımızın, gün geçtikçe hastaneye güveni artacak” dedi.

             

           

              

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.