Harman’lıda “Bahar Şenliği”

Karacabey Harmanlı Köyü Muhtarlığı ile Harmanlı Köyü Kültür Dayanışma ve Kalkındırma Derneğinin birlikte düzenlediği “Bahar Şenliği” coşku içinde kutlandı.
Bursa AK Parti Milletvekili Ali Kul, AK Parti il yönetiminden İsmet Su, AK Parti İlçe Başkanı Halit Türkkan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte renkli dakikalar yaşandı.
Harmanlı Köyü’ndeki etkinlikler vatan uğruna canlarını feda eden şehitler adına mevlit okutulmasıyla başladı. Etkinliğe katılan misafirlere geleneksel pilav ikramı yapıldıktan sonra, köy okulunun bahçesinde önce Karabaşi Veli Kültür Merkezi’nin sema gösterisi büyük bir beğeniyle izlendi. Ardından Bursa Mehter Takımı ve Kılıç Kalkan Ekibi gösterileriyle etkinliğe katılanlara heyecanlı anlar yaşattı. Mükemmel bir organizasyonda gerçekleştirilen Harmanlı Köyü’ndeki etkinlik izleyenlerden tam not aldı.
Etkinlikler çerçevesinde köy halkı Osmangazi Tıp Merkezi tarafından göz taramasından geçirildi. Ayrıca köy halkı tarafından Türk Kızılay’ına sosyal sorumluluklardan en büyüklerinden biri olan kan bağışı yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.