Hamidiye’den teşekkür

Köyler Ligi’nin şampiyonu, Antalya gezisi sonrası Süt Birliği’ni plaketle onurlandırdı:
Süt Birliği'nde gerçekleşen ödül törenine Hamidiyespor Kulübü Başkanı Gökhan Erten, Antrenör Metin Kaya ile futbolcuların yanı sıra Birlik yöneticileri de katıldı.
Böylesine güzel ve anlamlı organizasyona öncülük eden Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem’e teşekkür eden Hamidiyespor Kulübü Başkanı Gökhan Erten, köylerdeki gençlerin artık spordan başka bir şey düşünmediklerini belirtti. Önümüzdeki yılda şampiyon olmak için çalışmalara şimdiden başladıklarını dile getiren Erten, “Her geçen yıl daha da ses getiren organizasyonu ilçemize kazandırdığınız için teşekkür ediyoruz. Hamidiyespor olarak bu turnuvayı iyice benimsedik. Diğer köylerdeki gençlerin de bu turnuvayı benimsediklerini düşünüyorum. Zaman zaman yaşanan aksilik ve istenmeyen olaylara karşın, genel anlamda çok güzel bir organizasyona imza attınız. Şampiyon olarak bizleri Antalya'ya götürmeniz ise gençlerimiz için daha bir anlam kazandı. Başarılarını orada da kutlama olanağı buldular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Sporun yalnızca fiziksel bir hareket olmadığını ileri süren Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem, “Spor sosyal bir paylaşımdır. Birlikte hareket etmektir. Köylerimizi bir araya getirdik. İyisiyle kötüsüyle hep bir arada olduk. Bunun güzelliğini birlikte yaşadık. Mutlaka aksilikler, istenmeyen olaylar olmuştur. Ancak bunlar sağduyu ile çözülecek konulardır. Köyler Ligi, ülke geneline yayılıyor. Bursa'da kulüpler oyuncu için maçlarımızı izliyor. Genç yeteneklerin ortaya çıkmasına katkıda bulunuyoruz. Tüm bu güzel işler koordineli çalışmakla olur. Yalnızca bir kişinin yapacağı iş değildir. Köyler Ligini her geçen yıl daha da ilgili hale getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda Gençlik Hizmetleri Spor Müdürümüz Sayın Ayhan Sağlam ile emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum ve Hamidiye’nin şampiyonluğunu bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Hamidiyespor Kulübü Başkanı Gökhan Erten, Antrenör Metin Kaya ve futbolcular, Köyler Ligi’ne desteklerinden dolayı Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem’e teşekkür plaketi verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.