Haluk Koç, Karacabey’de moral depoladı

Haluk Koç, Karacabey’de moral depoladı
CHP Genel Başkanlığı için kolları sıvayan ve il il dolaşarak çalışmaları yoğunlaştıran Sam-sun Milletvekili Haluk Koç, Kara-cabey’de moral depoladı.
Çanakkale ve Balıkesir’de partililerle buluşan Koç, destek turu dö-nüşünde Karacabey Ticaret Borsası Lo-kantası’nda mola verdi. Koç’un, Meh-met Küçükaşık, İzzettin Çetin, Parti Meclisi üyesi Ali Kemal Kumkumoğlu ve Orhan Sür ile birlikte çıktıkları destek tu-runda yoğun ilgi gördükleri belirtildi.
Partililerden gördüğü sıcak ilginin kendisini her geçen gün Genel Başkanlığa yaklaştırdığını söyleyen Haluk Koç, Balıkesir ve Çanakkale’de büyük bir coşkuyla karşılandığını ifade etti. Değişimin, toplumsal bir talep haline dönüştüğünü belirten Koç, “Türkiye sıkıntılı süreçten, demokrasiden uzaklaşmadan CHP ile çıkabilir. Umarım bunu kurultayda değiştirecek olan, delege iradesi gerçekleşir. Çıktığım 5 günlük destek turunda çok büyük ilgi gördüm, çok mutluyum” dedi.
Parti üyelerinin en fazla şikâyet ettiği konuların başında parti içi antidemokratik davranış ve tutumların geldiğini söyleyen Koç, “Tüzüğün uygulanmasında dahi sıkıntı var. Bunun düzeltilmesi ve hukuksuzlukların giderilmesi için Ankara’da oluşturduğumuz büroda çalışmalar yapıyoruz. Bu süreci aşacağız, CHP bu dönüşümü sağlayacak ve Türkiye’yi kurtaracaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.