Hala katili Karacabey’de yakayı ele verdi

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde halasını battaniye ile boğduktan sonra 6 bileziğini alarak kayıplara karışan zanlı, Karacabey’de yakayı ele verdi.
Balıkesir’in Kepsut ilçesinde halasını battaniye ile boğduktan sonra 6 bileziğini alarak kayıplara karışan zanlı, Karacabey’de yakayı ele verdi.
Olay, geçen pazar günü Balıkesir’in Kepsut ilçesine bağlı Kayacıklar köyünde meydana geldi. Halası Ünzile Özdemir’in (76) köydeki evine giderek para isteyen ancak ret cevabı alan S.Ö. (24), çıkarken bir penceresini açık bıraktığı eve gece saatlerinde tekrar girdi. Amonyak döktüğü bezi halasının ağzına kapatan S.Ö., yaşanan boğuşma sonrasında yaşlı kadını öldüremeyince, “Bu yaşananları kimseye söyleme” diyerek evden çıkmak istedi. Bu sırada, “Yardım edin öldürüyorlar” diye bağırması üzerine bu kez battaniye ile yaşlı kadını boğarak öldüren şahıs, halasının 6 bileziğini alarak kayıplara karıştı.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis ekiplerine S.Ö.’nün Karacabey Canbalı Deresi kenarında alkol aldığı ihbarı geldi. S.Ö. olay yerine gelen sivil ekipler tarafından gözaltına alındı. Cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenilen S.Ö.’nün, çaldığı 6 bilezikten 2’sini bozdurup başka bilezik alarak kız arkadaşı F.U.’ya (17 ) verdiği ve diğer 4 bileziği ise ne yaptığını hatırlayamadığını söylediği öğrenildi.
             S.Ö.’nün kız arkadaşı F.U.’yu gözaltına alan polis ekipleri 2 bileziğe ulaşırken, zanlı, sorgulamasının tamamlanmasının ardından Kepsut İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan gelen ekiplere teslim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.