Hacı Ahmediye’de eğitim bir başka!

 

Öğretmenlerin öğrencilerini motive etmek amacıyla okulun giriş kapısına astığı, “Bizim İçin Değerlisiniz, Hepinizi Çok Seviyoruz” yazılı pankartı ile öğrencilerin okul duvarlarını birbirinden güzel resimlerle boyaması takdirle karşılandı.

            Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yaşar Gökbayrak, örnek uygulamaları nedeniyle okul idarecilerini, öğretmenleri ve öğrencileri kutladı.

            Öğretmenlerin okul giriş kapısına astığı, “Öğrencilerimiz; Bizim İçin Değerlisiniz, Hepinizi Çok Seviyoruz” yazılı pankartı velilerin de çok hoşuna gitti.

            İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Eğitim sevgiyle başlar. Öğretmen öğrencisini, öğrenci de öğretmenini sevmediği zaman başarı olmaz. Bu nedenle Hacı Ahmediye İlköğretim’i örnek uygulaması nedeniyle kutluyorum” dedi.

            Diğer taraftan öğrencilerin okul duvarlarını birbirinden güzel resimlerle boyamasına da değinen Emin Dingin, “Gerçekten çok hoş olmuş. Hacı Ahmediye Onur İlköğretim’de güller açmış. Emeği geçen öğrencilerimizi ve önderlik eden öğretmenlerimizi kutluyorum” ifadelerine yer verdi.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.