Hacer, ‘Oyunu bozacağız’

Karacabey Terziler Odası başkan adayı Aydın Hacer, mevcut yönetimi  topa tuttu.

Esnafın gelişmesi ve kalkınması için en önemli projelerinin “birlik ve beraberlik” olduğuna dikkat çeken Hacer, “Karacabey esnaf odası’nı, kurmak, çifte standardı ortadan kaldırmak, oy hesaplarıyla esnafı bölenlere dur demek için adayım” dedi.

Hacer, neden aday olduğunu ve seçilmesi halinde yapacağı projelerini anlattı. Hacer, Karacabey Terziler Odası yönetiminin yanı sıra üst kuruluş birlik yönetimini, “koltuk hırsı, kişisel menfaat ve esnafa çifte standart” uyguladıkları iddiasıyla yaptığı “zehir zemberek” açıklamalarıyla topa tuttu.

Hacer, göreve geldiği günden itibaren, Karacabey’de esnaf ve sanatkarın yüzünün gülmeye başlayacağını belirterek, “Bütün esnaflarımız, hak ettiği hizmeti alacak, çifte standart kalkacak, hiç kimse esnafın üzerinden, esnafın emeğinden kişisel menfaat sağlayamayacak. Koltuk saltanatına son vereceğim” dedi.

Odanın tüzel kimliğini, Karacabey Esnaf Odası olarak değiştireceğini ve ilçede hizmet veren bütün esnafı kucaklayacağını belirten Hacer neden aday olduğunu ise şöyle sıraladı:

“Terziler odasının ismini Karacabey Esnaf Odası yapmak için adayım. İlçelerde karma oda kurulmasını istemeyen birlik yönetimine karşı adayım.

Yetki ve görevini aşarak mevcut yönetime oy için gezen sekreteryaya karşı adayım.

Bir çiçekçiyi terzi, başka bir çiçekçiyi kahveci yapan, Yine bir fotoğrafçıyı kunduracılar odasına kaydedip başkan yapan, diğerini ise terziler odasına üye yazan esnaf sicil müdürüne karşı adayım. Bu şekilde esnafı bölen, ayrıştıran ve bunu koltuk saltanatı için kullanan zihniyete karşı adayım. Bizleri, esnafı oturdukları koltuk hırsı için “oy” ve “çıkar” basamağı gibi kullanan anlayışa karşı olduğum için adayım.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.