Gurur duyulacak hizmetlere hazırız

Gurur duyulacak hizmetlere hazırız
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’in Demokrat Parti’ye katılımı kırata gönül verenleri şahlandırdı.
Önceki gün Bursa Altın Ceylan’da tarihi bir gün yaşayan DP’liler Bursa ve ilçelerindeki Belediye Başkan adaylarını bağrına bastı. Buradaki törende konuşan Karacabey Belediye Başkanı Şaban Yalazı, “İlçe halkının hizmetkârıyım. Karacabey’de kaliteli ve gurur duyulacak hizmetler ortaya çıkaracak, siyasetin ilkeli, kaliteli, temiz ve dürüst bir şekilde yapıldığını göstereceğiz. İnsanımızın kavgasız, huzurlu ve mutlu bir ilçede yaşamasını sağlayacağız” dedi.
DP Bursa İl Başkanı Füsun Yaşar, partinin belediye başkanlarının açıklandığı törendeki konuşmasında DP’nin 63 yıldır Türkiye’de özgürlüklerin simgesi olduğunu söyledi.
Daha sonra partililere seslenen DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, konuşmasındaki üslubu, mesajları ve ülke sorunlarına hakimiyeti ile büyük takdir toplarken, Türk siyasetinde genç ve bilgili bir liderin varlığını ortaya koydu. Gönülleri fetheden Soylu, Bursa’da bir milat yaşandığını, DP’nin diriliş günü olarak bugünün hafızalardan silinmeyeceğini belirterek, “Ülkemizin adaletsizliğe, işsizliğe, eğitimsizliğe ve güçsüzlüğe tahammülü yok” ifadelerini kullandı.
Törenin final bölümünde alkışlar arasında kürsüye gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, “İnsan gittiği yerde iz bırakmalı. Bursalıların yeniden hizmetindeyim. Kavga için değil, gönüller yapmaya geldim. Bursa’nın bir hikmeti vardır. Bursa’nın Hizmet Şahin’i var” sözleriyle konuşmasını tamamladı.
Konuşmaların ardından başta Hikmet Şahin olmak üzere Emek Belediye Başkanı Yakup Aktaş ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Hayri Öztetikler’e rozetlerini takan DP Genel Başkanı Soylu, partinin belediye başkanlarına da törende söz verdi.
Karacabey Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, DP misyonundan gelen bir ailenin evladı olarak, bilgi ve deneyimlerini ilçe halkıyla paylaşacağını söyledi. Karacabey halkının hizmetkarı olacağını vurgulayan Yalazı, “Kaliteli, ilkeli, temiz ve dürüst bir siyaset anlayışıyla hareket edecek, kalite farkımız belediye yönetimine ve hizmetlerimize yansıyacaktır. Karacabey’in ufkunu açacak ve gurur duyulacak projelerle hizmete hazırız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.