Güreş’in altın çocuğu

Karacabey'de henüz yeni faaliyete geçmesine karşın başarısıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Güreş takımı, ilçeye başarı kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kastamonu'da gerçekleşen  şampiyonada sporculardan Metin Aygören altın madalya alarak Karacabey'in gururu oldu.
    İlk olarak Bursa'da gerçekleştirilen müsabakalarda 42 kiloda bölge şampiyonluğu kazanan Metin Aygören, daha sonra Türkiye çapındaki müshabakalarda Bursa'yı temsil etmeye hak kazandı.
    İl müsabakalarının ardından ilk olarak Kastamonu'da gerçekeleşen Gurup Şampiyonası'nda Bursa'yı temsil eden Aygören, buradaki üstün performansıyla Bursa'ya altın madalya kazandıran isim oldu. Güreş Antrenörü Ali Varol ile birlikte sıkı bir çalışmadan geçtiklerini belirten Aygören, mutluluğu antrenörü ve arkadaşlarıya birlikte yaşadığını  söyledi.
    42 Kiloda Grup Şampiyonu olan Aygören'i Belediye Başkanı  Ergün Koç'ta kutladı. İlçenin gururu olan güreş takımından umutlu olduklarını belirten Başkan Koç, başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.
    Önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş ve Aksaray'da yapılacak olan Greko-Romen Serbest Stil'de Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan temsilcimiz Metin Aygören, bu müsabakalarda da altın madalyayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.