Güncü, KTSO Başkanlığına aday

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nda 8 yıldır başkanlık görevini yürüten Özer Matlı'nın Bursa Ticaret Borsası Başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından önceki akşam yapılan Nisan Ayı Meclis toplantısında mevcut yönetimin başkan adayı konusunda Naci Güncü ismi üzerinde uzlaşmaya varıldığı öğrenildi.
    Yönetimin teklifini kabul eden KTSO Başkan adayı Naci Güncü yaptığı açıklamada; “2 dönemdir ilçemizin çok değerli sanayici ve tacirlerinin bir arada olduğu bir yapıda Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak çalıştım. Çok şükür ki bu süreçte en ufak bir tatsızlık yaşamadık ve herkese eşit mesafede durarak KTSO'nun kurumsal vizyonunu ortaya koymayı başardık. Bu şekilde Oda'mızı ciddi bir seviyeye getirdik. Bu husustan dolayı Başkanlarımız Özer Matlı ve Tarık Tezel başta olmak üzere tüm yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
    Göreve en iyi şekilde layık olmaya çalışacağını dile getiren Güncü, “Yeni görev döneminde de 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılacak Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri doğrultusunda yapılan değerlendirme sonucunda arkadaşlarımız ile adaylığımızın uygun olacağı yönünde bir karara vardık.
    Umut ediyorum ki, yeni dönemde de geride bıraktığımız 2 dönemde olduğu gibi başarılı bir çalışma dönemi yakalar ve yarım kalan projelerimize kaldığımız yerden devam ederiz.
    Bu süreçte bana destek olan tüm üyelerimize teşekkür ederken, 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılacak seçimler öncesi şirketlerimizin Yetki Belgelerini Odamızdan almalarını bir kez daha hatırlatmak isterim” diye konuştu.
    Son olarak da, Bursa Ticaret Borsası Başkanlığı'na aday olan Özer Matlı'ya başarı dileklerini ileten Naci Güncü, “Biliyoruz ki onun gönlü bundan sonrada bizlerle olacak, bizim gönlümüz ve desteğimiz de kendisinin yanında olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.