Gücümüzü halktan aldık

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu,  AKP Karacabey yönetiminin verdiği iftar yemeğinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 Çok sayıda Karacabeyli’nin de hazır bulunduğu yemek sonrası konuşan AKP Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Karacabey için en iyisini yaptıklarını kaydetti. Karacabey üreticisini rahatlatacağını iddia ettiği elektrikli sulama  projesine değinen Koyuncu, önümüzdeki yıl bu projenin Tophisar-Fevzipaşa hattında hayata geçirileceğini söyledi. AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu dile getiren Koyuncu, “Biz gücümüzü halktan aldık. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Tüm arkadaşlarımız halkın içinden geldi. Çiftçinin de sanayicinin de esnafın da her kesimin dertlerini biliyoruz. Sizin derdiniz bizim derdimizdir. Bana ve partime leke atmaya, bizi sindirmeye çalışıyorlar ama nafile. Biz hizmet partisiyiz. Halk için varız ve böyle olmaya da devam edeceğiz” dedi.
 Misafirperverliğin tüm gereklerini yerine getiren AKP İlçe Başkanı Halit Türkkan ve yönetimi ise, yemeğe katılan tüm konuklara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.