GS Store, Karacabey’de

Türkiye'nin çeşitli bölgelerini dolaşarak Galatasaray'ın lisanslı ürünlerini taraftarlara sunan Galatasaray Store tırı, dün Karacabey'e geldi. Cumhuriyet Alanı'na konuşlanan tırın Cuma günü akşam saatlerine kadar ilçede kalacağı bildirildi.
    Karacabey Galatasaraylılar Derneği öncülüğünde ilçeye gelen GS Store'a taraftarların yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi. Özellikle GS Tırı'nın, dün akşam Real Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşması öncesinde Karacabey'e gelmesi, ilgiyi iki kat arttırdı.
Karacabey Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fatih Kankılıç ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu GS Store ile ilgili bilgi veren Tır Sorumlusu Serkan Hantal, kulübün lisanslı forma, şapka, atkı, bayrak, eldiven, bere, eşofman takımları, bebeklere ve kadınlara yönelik çok çeşit ürünlerle Karacabeyli taraftarlarının hizmetinde olduklarını söyledi.
Galatasaray'ın ligde adım adım şampiyonluğa koştuğunu dile getiren Dernek yöneticileri, “Şampiyonlar Ligi'nde de iddiamız devam ediyor. Bizler, Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyoruz. Bu yıl Türkiye'nin en büyüğü biz olacağız. Galatasaray'a olan aşkımız hiç bitmeyecek. Galatasaraylı tüm ilçe halkını GS Store'a bekliyoruz. Takımımıza her koşulda destek vermeliyiz” dedi.
Kentteki Galatasaray taraftarları ise, bu fırsatı her zaman yakalayamadıklarını dile getirerek, kulüp amblemi bulunan çeşitli ürünleri satın aldı. Taraftarın özellikle forma, atkı ve bayraklara ilgi gösterdiği gözlendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.