Greve gidiyoruz!

Eğitim Sen’den 23 Mayıs daveti:

KESK’in, “Taleplerimiz karşılanmadığı takdirde 23 Mayıs’ta greve gidiyoruz” dediğini belirten Eğitim Sen İlçe Temsilciliği, “Konfederasyonumuz KESK’in bu kapsamda diğer konfederasyonlara yaptığı çağrıya Kamu Sen’den olumlu yanıt geldi.

15 Mayıs tarihinde Konfederasyonumuzu ziyaret eden Türkiye Kamu-Sen heyetiyle yapılan basın toplantısında, Genel Başkanımız Lami Özgen, grev gerekçelerimizi bir kez daha açıklayarak kamu emekçilerinin sefalete mahkum edilmesine izin vermeyeceğimizi, hükümetin dayatmacı tutumundan vazgeçmesi gerektiğini, kamu emekçilerinin sadaka değil haklarını istediklerini belirterek, 23 Mayıs'ta Grev yapacağımızı ifade etti.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk da hükümetin bu tutumunu asla kabul etmeyeceklerini belirterek 23 Mayıs'ta grev yapacaklarını ifade ederek, tüm kamu çalışanlarını davet etti.

Eğitim Sen Karacabey Temsilciliği olarak, tüm sendikaları, halkımızı ve kamu emekçilerini 23 Mayıs’ta yapacağımız grevi desteklemeye ve emekçilerin üretimden gelen gücünü birleştirmeye çağırıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.