Gizli buluşmada neler konuşuldu!

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Mustafakemalpaşalı DP ve ANAP’lılar ile bir araya geldi.
Borsa Lokantası’nda önceki akşam gerçekleşen DP, ANAP ve AKP buluşmasında Koyuncu’nun gündeminde yerel seçimler vardı. Mustafakemalpaşa yerine Karacabey de gerçekleşen buluşma soru işaretlerine neden oldu.
Toplantıda ağırlıklı olarak yerel seçimler ele alınırken, ANAP ve Demokrat Partililerin AK Parti’ye katılacağı Mustafakemalpaşa’da gündeme bomba gibi düştü. AK Parti’nin Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da Belediye Başkanlığını alabilmek için güçlü bir oluşum içine gittiği iddiası gündeme oturdu. DP’li bir çok ismin AK Parti saflarında yer alacağının da sinyalleri şimdiden verildi.
Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de Belediye Başkan aday adaylarının parti içinden değil de, diğer siyasi partilerin ağır topları arasından aranması AK Parti tabanında rahatsızlığa yol açtığı ileri sürüldü.
Borsa Lokantası’nda Ali Koyuncu ile bir araya gelenler arasında M.K.Paşaspor eski başkanı İsmail Batu, M.K.Paşa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Uçarcı, M.K.Paşa DP Başkan Yardımcısı Sinan Saygı, Mustafakemalpaşa Gök Tarım Müdürü Yusuf Aydın ve Mustafakemalpaşa esnaflarından; Mehmet Kantarcı, Halis Aydın, Recep Şenkoyuncu dikkat çeken isimlerdi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.