Gider, İl Genel Meclisi’ne aday

Gider, İl Genel Meclisi’ne aday
Karacabey Büyük Birlik Partisi İl Genel Meclisi Aday Adayı Kemalettin Gider, yaklaşan yerel seçimlerde tüm adaylara başarı diledi.
İl Genel Meclisi aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Gider, şunları söyledi; “ 29 Mart 2009’da yapılacak Yerel Seçimlerin Karacabey’e, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizin gelmiş olduğu son noktadaki durum itibarı ile ülkemdeki sorunları birebir yaşayan, sorunların içinde olan bir insan olarak, artık bu milletin içinden biri olarak sorunlara eğilmek ve bu sorunları gerektiği yerde gerektiği şekilde savunmak, halkımızın tevazusunu en iyi şekilde değerlendirmek ve onların sorunlarına eğilmek için bu kutsal görevi kendime görev bildim. Bu sebeple de il genel meclisi adaylığına BBP çatısı altında girmeye karar verdim. Bugüne kadar hareketimizde herhangi bir kusur, herhangi bir yanlış, genel başkanımızda herhangi bir yanlış düşünce, yanlış siyaset görmediğim için bu görevi kendime addettim ve bu yolda da ilerlemek için bu göreve aday oldum.
Hepimiz çok iyi biliyoruz ki ülkemizin ve milletimizin, tek kurtuluşu Büyük Birlik Partisi kadroları ve Sayın Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’dur. Çünkü Sayın Genel Başkanımız milletimize kendini ispatlamış bir siyaset adamıdır. Yıllardır dik duruşuyla, dürüstlüğü ve mertliğiyle kendisini aziz milletimize Türkiye’nin en dürüst lideri olarak kabullendirmiştir. Devlet adamına yakışan kişiliğiyle, tavrıyla atmış olduğu sevgi tohumları milletimizin gönlünün en müstesna köşesinde filizlenmeye başlamıştır.
Bizim isteğimiz bağımsız, güçlü, inanca saygılı bir devlettir. Ayak oyunlarının olmadığı, evimize ekmeğimizi mutlulukla götürdüğümüz, refah içerisinde bir ülke özlüyoruz. Ama bu bir türlü mümkün olmadı. Çünkü sistemin yanlış tezahürleri buna neden olmuştur. Devlet; vatandaşın güvenini, özgürlüğünü, refahını temin etmelidir. Vatandaş bugün düşüncesini söyleyemediği gibi güvenliği de söz konusu değildir. Bugün birbirine boyun eğen yarın başkasına boyun eğer. Biz dik durmalıyız..Yıllardır Karacabey’de olduğu gibi dik duruşunu gösteren partimiz katılımlarla ve iktidara muktedir olma arzusuyla giderek büyümektedir” diyerek sözlerini noktaladı.
Kemalettin Gider kimdir
1960 yılında Edirne’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Karacabey’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 3. sınıfından ayrıldı. Trakya Birlik Karacabey Yağ Fabrikası Üretim Planlama departmanında 17 yıl Üretim Planlamacı olarak görev yaptıktan sonra aynı fabrikadan emekli oldu. Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesinde 1 yıl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Halen TÜMSİAD Karacabey Temsilciliği görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babası Kemalettin Gider, İngilizce biliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.