Gıda Bankası ve Sosyal Ev hizmeti

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, ihtiyaç sahiplerine yönelik kurmayı planladıkları “Gıda Bankası” ile bayanlar için hizmete açacakları “Sosyal Ev” projesiyle ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.
    Hayırsever vatandaşlardan alınacak mal ve malzemeleri ihtiyaç sahiplerine her ay düzenli olarak ulaştırmayı düşündüklerini ifade eden Başkan Ergün Koç, “Gıda Bankası sayesinde ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımızın yüzü gülecek. Hayırseverlerden alacağımız ve ihtiyaç sahiplerine vereceğimiz tüm malzemeleri kayıt altında tutacağız. Kimden ne alıp kime ne verdiğimizi takip edeceğiz. Böylelikle yapacağımız yardımların hem gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını hem de sürekliliğini sağlamış olacağız.’’ dedi.
Bayanlar için “Sosyal Ev”
Belediye Başkanı Ergün Koç, ayrıca Hükümet Konağı arkasında bulunan katlı otopark altındaki işyerlerine bayanlara yönelik “Sosyal Ev” yapacaklarını belirtti.
    Koç, “Bayanlarımız istedikleri zaman buraya gelerek hem sohbet edecekler, hem de sıcak ortamda televizyon izleyip çay ve kahvelerini yudumlama fırsatını bulacaklar’’ şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.