Gençlik Parkı’nın tapusu Belediye’de

Karacabey Gençlik Parkı’nın tapusu, Tapu Müdürlüğü ile yapılan anlaşmayla Belediye’ye devredildi. Devir işleminin ardından açıklama yapan Başkan Ali Özkan, “Yeniden yapılanma çalışmaları” yapılabilmesinin önünü açıldığını söyledi.
Karacabey’in en eski parklarından Gençlik Parkı, günümüze dek “Tescil harici yerler” statüsünde yer almaktaydı. Geçmiş yıllarda yapılması gereken tapu alımı işlemi gerçekleştirilmeyince park yıllardır tapusuz bir şekilde faaliyet gösterdi. Konunun üzerine düşen Belediye, sıkıntıyı kısa sürede çözdü. Tapu Müdürlüğü arasında yapılan anlaşmanın ardından tapu Belediyeye teslim edildi.
Devir işleminin ardından açıklama yapan Başkan Ali Özkan “Önceden çözülmesi gereken bir eksikliği daha gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yıllardır tapusuz bir şekilde Tescil Harici Yer statüsünde bulunan parkımızın tapusunu nihayet teslim aldık. Böylelikle park içerisinde işletmelerin ruhsatlandırılması işlemi kısa sürede gerçekleştirilecek. Akabinde parkın yeniden yapılandırılması işlemi de gündemimize böylelikle girmiş oldu. Güzel şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.