Gençlik Kolları yeniden yapılandı

Gençlik Kolları yeniden yapılandı
Karacabey Anavatan Partisi’nden istifa eden Gençlik Kolları yeniden oluşturuldu.
ANAP Gençlik Kolları Başkanlığı’na Mehmet Özak getirilirken, eski yönetim eleştiri yağmuruna tutuldu.
Gençlere en fazla önem veren parti olduklarını söyleyen Anavatan Partisi Belediye Meclis Üyesi Şaban Önen, Murat Sel başkan-lığındaki eski yönetimin yanlış hesaplar peşinde koştuğunu belirtti.
Önen, yeni oluşum ile seçimlerde daha başarılı ola-caklarını vurguladı.
15 kişilik yeni Gençlik Kollarını kamuoyuyla paylaşan Başkan Mehmet Özak, sorunların geniş bir şekilde değerlendirileceğini söyledi.
Gençlik Kolları olarak üst yönetimle daha uyumlu çalışacaklarını belirten Özak, aşılamayacak sorun olmadığını dile getirdi.
Özak, gençleri Anavatan çatısı altında hizmet etmeye beklediklerini belirterek, “Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılar ortadadır. Bu olumsuzluklardan en çok etkilenenler ise gençlerdir. Türkiye’ye büyük hizmetler kazandırmış olan Anavatan Partisi’nde bulunmaktan onur duyuyorum. Belediye Başkan Adayımız Erol Onur, Karacabey için bir şanstır. Başkanımızın yaptığı hizmetler ortadadır. Karacabey’de yerel yönetimin yeniden saygın ve hak ettiği yerde olacağına inancımız tamdır” dedi.
Mehmet Özak başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Başkan Vekili Adnan Sinemce, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Eyüp Hasa, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kadir Uğur, Ar-ge Sorumlusu Alper Oruç, Medya ve Tanıtım Sorumlusu Özgür Aydın, Sosyal İşler Sorumlusu Seçkin Erdik, İlçe Sekreteri Sertaç Kurtbay ve Üyeler; Ufuk Erdem, Harun Sadık, Gökçe Akıncı, Altan Orakçı, Mehmet Görener, Muhammer Sezgin, Yakup Özcan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.